NTNUI - Vikhammer HK  27 - 32 (12- 15)
En meget bra gjennomført kamp av VHK. Tok initiativet fra start i kampen og det første kvarteret av kampen var megt bra.
Meget bra forsvarspill mot gutta fra høyskolen og bra keeperspill av Øyvind førte til at NTNUI sakket akterut.
Spesielt var Lasse på hugget i denne omgangen hvor gjennombrudd på gjennombrudd førte til scoring på scoring.

Men halveis ut i omgangen var det som om VHK slappet av og lot motstanderne komme innpå helt opp til 11 -11.
Men VHK svarte de siste minuttene av omgangen slik at pauseresultatet ble 15 -12 til VHK.
Det som kjennetegnet begge lag var mange avslutninger som enten ble reddet av keeper eller som gikk over/utenfor.
Det høye tempoet i omgangen var sikkert en medvirkene årsak til at dette skjedde.

Andre omgang startet friskt som den første og VHK økte jevnt og trutt utover omgangen med mange kontringsmål etter angrepsfeil fra hjemmelaget og ledelsen var oppe i hele 7 mål 10 minutter før slutt. VHK gjennomførte omgangen meget bra og med en rekke bytter i tillegg, viser det at bredden i laget er meget bra.
Martin Halvorsen var tilbake på banen etter nærmest et år ute og noterte seg for 2 mål. I tillegg var Henrik Halvorsen tilbake på streken i et comeback, og noterte seg for et mål.

De beste spillerne hos VHK i denne kampen var etter min mening Nino Kazazic med 6 mål fra kanten og Lasse Hønstad  med 7 spillemål. Deretter noterte Dino Saric seg for 5 mål, Marcus Vikan Hansen med 4, Bent Magnus Berg 3, Martin Halvorsen 2,  Morten Norum 1. Johannes Resell 1, Henrik Halvorsen 1 og Tore Bakken Bolme 1.

Alt i alt er oppsummeringen slik: En meget godt gjennomført kamp av VHK som nå har festet grepet i toppen av tabellen. og neste kamp er hjemmekamp mot lederlaget Nordstrand hjemme i Malvikhallen.