Meget viktig seier i bunnstriden for VHK damer
-----------------------------------------------------------------------------
Etter å ha tapt bortekampen mot Utleira 2 på lørdag hvor effektiviteten var forskjellen på lagene, var det veldig viktig å vinne mot tabellnabo Heimdal i søndagens 3 divisjonskamp i Sveberghallen. Kampen startet ikke veldig oppløftende med 2 skudd bom og 4 feil på de 6 første forsøkene ,og Heimdal scoret 4 mål på sine 6 første angrep. Heimdal kom alt for lett til målsjanser det første 15 minuttene hvor de satte inn 9 mål på en halv omgang som er litt i overkant mye i starten av kampen. Stillingen midtveis i førsteomgang var 5-9 til heimdalingene. Etter hvert fikk Vikhammer bedre tak på Heimdal i forsvarspillet og målvakt Trine Nøstmo fikk flere gode redninger og hjemmelaget hentet inn ledelsen til pause og stillingen halvveis var 11-11. Med godt forsvarsarbeid og målvaktspill også i andre omgang klarte Vikhammer å ta kommandoen i kampen og tok kontrollen i kampen og tilrev seg et forsprang som jentene holdt kampen ut. En fantastisk viktig seier og en ny viktig nøkkelkamp mot Ranheim neste helg. Med de gode treningene og innsatsen som spillegruppen har vist i den siste tiden ser vi frem til den kampen.
I lørdagens kamp mot Utleira i Utleirahallen ble Maria Tuff lagets mestscorende med 8 mål, Maichen Eidem Olsen scoret 7, Tonje Grande Storhaug scoret 3, Mathilde Knutsen Vangen scoret 2, mens Helle Storvik og Maja Breivik Magnussen scoret ett hver.
Maria Tuff scoret også hele 8 ganger i søndagens kamp mot Heimdal og ble igjen lagets mestscorende . Maichen Eidem Olsen, Tina Nilsen Henriksen og Mathilde Knutsen Vangen scoret 4 mål hver, mens Helle Storvik og Ida Hofset scoret 2 hver og Tonje Grande Storhaug scoret ett.