Vi blir enige i pausen om å fortsette flyten fra 1.omgang, og dette klarer vi i ca 10 minutter. Etter dette bytter vi en del og spillere som ikke har spilt sammen før får sjansen sammen. Dette resulterer i at Rørvik tar innpå men seieren blir aldri truet. Vi går av banen med en 7målsseier.

En grei kamp der alle får prøvd seg på banen mot god motstand. Rørvik er et et godt lag og vi blir ikke overrasket om dette laget er å se i 2.divisjonen neste år. Også veldig artig å spille i en hall med masse publikum og godt arrangement. Vi ble godt tatt vare på og det var en morsom plass å spille handball. Håper dette fortsetter for Rørvik.

Nå venter runde 3 i NM, og der er det ikke hvilket som helst lag vi kan møte. Der møter vi vinneren av Ørland(3.div) og Kolstad(Grundigligaen). Det skal vel mye til om det ikke blir Kolstad, og dette gleder vi oss til.

Litt morsomt var det i garderoben etter kampen da det ble snakk om at vi kunne møte Kolstad i runde 3, da vår strekkjempe på 16 år kommer med kommentaren: "Hæ??? Kolstad Elite liksom???"
Ja, Emil, Kolstad Elite. Du spiller senior nå :-)
Vi kommer tilbake med plass, tidspunkt osv når vi vet mer!

PS. Damelaget spiller i Sveberghallen mot Utleira nå på onsdag! Møt opp! Kampstart kl 20.00

Heia VHK!