Oppkjøring
– Men vi møtes i starten av august for å starte oppkjøringen mot sesongen som starter i midten av september med tøff bortekamp mot Lillehammer Faaberg Håndball (LFH 09), sier Jim Roger Kvello. Lillehammerklubben har ambisjoner om å kjempe i toppen og dermed om opprykk til 1. divisjon fra 2019/2020-sesongen.

Neste helg skal VHK delta i en treningsturnering i Rostenhallen i Trondheim i regi av Tiller IL.

Spennende
– Første gang sjef for seniorer?
–Ja, det er det. Og det blir spennende. Men så langt ser det greit ut, sier 30-åringen som ikke har planer om å være på banen i kamper. Han spilte for VHK siste halvdel av sesongen 2017/2018. Kvello er med på treningene og regner med å spille kamper for VHKs lag som spiller i 3. divisjon
– 30 år er egentlig ingen alder i håndball, men jeg skal først og fremst være trener, sier Jim Roger Kvello som i dag har rundt 15 spillere han disponerer over. Han har et ønske om å ha en eller to spillere til i stallen.

–Om det blir hentet spillere internt eller eksternt er ikke avgjort ennå, sier den nye VHK-treneren.
Styring på skip
Jim Roger Kvello er utdannet ingeniør. Han jobber med styringssystemer på skip og han bor på Valentinlyst i Trondheim.

–Kort vei fra Valentinlyst til Malvikhallen, sier Kvello som kommer til å kjøre tre ukentlige treninger pluss litt ekstra trøkk rundt styrketreninga sammenlignet med forrige sesong.

Øvre halvdel
De siste sesongene har VHK tilhørt den øvre halvdelen av tabellen i sin 2. divisjonsavdeling.

–Målet kommende sesong?
–Det er å være minst der vi har vært de siste årene. Stallen består av mange unge spillere som har holdt på noen år. Gjennomsnittsalderen er mellom 22 og 23 år. Vi har ingen spillere over 30 år, men flere av de yngre spillerne har bra med erfaring, sier en spent Jim Roger Kvello.