Selv om det ble tap i cupkampen mot Kolstad skal gutta være fornøyd med innsatsen i 40 minutter.
Kort etter pause var stillingen nede i 4-målsledelse for eliteserielaget Kolstad.
Det skal jo være en god forskjell på et 2.divisjonslag og et eliteserielag, som forøvrig åpnet med seier på bortebane i første eliteseriekamp.
Gutta våre åpnet bra i forsvar og hadde en veldig tent nyinnlånt keeper, Kristian Valstad, som gjorde en strålende innsats med mange gode redninger. Etter hvert greide Kolstad å rykke noen mål ifra, selv om det ved pause kun var 5 mål i Kolstads favør.

Utover i andre omgang kom divisjonsforskjellen til syne, hvor hjemmelaget gjør flere feil enn i første omgang og til tider henger ikke helt forsvaret med for hindre Kolstad i sitt krysningsspill. Etter 10 minutter i andre omgang var i nærmere enn ved pause, kun fire mål, men da skrudde Kolstad på turboen og viste oss nivåforsskjellen.

Alt i alt en flott opplevelse for publikum og vi gleder oss til fortsettelsen og første hjemmkamp i serien mot Sverresborg.

Kampens store spiller for hjemmelaget framover på banen var Marcus Vikan Olsen med sine 8 mål. Selv om Kolstad hadde Lars Eggen Rismark i mål i første omgang, klarte flere av våre å sette ballen i mål.

Publikum overrasket med en fullsatt tribune + endel ståplasser, i allefall 200 tilskuere på plass, og dette var meget gledelig for hjemmelaget.